Orez cu Legume si Piept de Pui la Tigaie - Reteta video


       Astazi vom face Orez cu legume si piept de pui la tigaie. O reteta delicioasa care se face in doar 20 de minute. Este plina de legume, iar majoritatea ingredientelor le aveti deja prin casa. In plus, se face intr-o singura tigaie, deci vom avea mai putine vase de spalat.

Ingrediente:
600 de ml de apa
300 de grame de piept de pui taiat cubulete
300 de grame de ciuperci conservate
100 de grame de gogosar rosu taiat julien
200 de grame de orez spalat bine
100 de grame de castravete proaspat taiat cubulete
200 de grame de rosii tocate cubulete
150 de grame de porumb dulce
70 de grame de ceapa tocata cubulete
3 linguri de ulei
si cate 1 lingurita de: sare, piper, boia de ardei dulce, usturoi granulat, cimbru, oregano, ceapa granulata

1. Intr-o tigaie punem totul, in afara de condimente: pieptul de pui, uleiul, castravetele, ceapa, rosiile, porumbul, ciupercile, gogosarul, orezul si apa. Cu o lingura de lemn amestecam, apoi punem capacul si lasam sa fiarba.

2. Din cand in cand luam capacul jos si mai amestecam. Dupa aproximativ 20 de minute, cand nu mai prea avem lichid, condimentam cu sare, piper, boia, usturoi granulat, ceapa granulata, cimbru si oregano. Amestecam si mai lasam sa fiarba 1 minut, apoi oprim focul.

3. Orezul la tigaie este gata si poate fi servit imediat. Ati vazut ca se face foarte repede si usor. Este perfect in special in serile in care sunteti obositi de la serviciu si va doriti ceva rapid.
       Uitati cat de bine arata! Totul s-a gatit perfect in doar 20 de minute. Orezul a primit gust de la legume, iar ele s-au spart si au format un sos.
Va doresc POFTA BUNA!