Înghețată cu zmeură și ciocolată cu alune - Rețetă video

Ingrediente pentru inghetata de ciocolata cu alune:

500 ml frisca
200 grame de lapte condensat
200 grame de crema de ciocolata cu alune
       Aceasta reteta este foarte usor de facut. Incepem prin a pune frisca intr-un bol si o batem cu un mixer.
       Frisca nu trebuie sa fie batuta foarte tare, pentru ca ea continua sa se intareasca atunci cand o amestecam cu restul ingredientelor.
       Peste ea punem laptele condensat si crema de ciocolata. Amestecam bine pana cand totul este bine omogenizat.
       Punem inghetata in recipiente de plastic si o dam la congelator pentru cel putin 6 ore sau cel mai bine peste noapte.
Ingrediente pentru inghetata de zemura:

500 ml frisca
200 grame de lapte condensat
200 grame de zmeura congelata
       Incepem cu zmeura, pe care o facem piure cu un blender.
       Apoi, facem la fel ca la prima inghetata.         Punem frisca intr-un bol si o batem cu mixerul.
       Peste punem laptele condensat si piureul de zemura. Omogenizam totul bine.
       Punem inghetata in recipiente si o dam la congelator.

       Cand e congelata tot ce ne mai ramane de facut este sa o mancam. Daca v-a placut reteta lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce fel de arome ati mai vrea sa impartasesc cu voi.


Va doresc POFTA BUNA!