Piept de Pui cu Legume la Cuptor - Reteta video


      Astazi vom face Piept de pui cu legume la cuptor. O reteta perfecta pentru cina. Legumele fac pieptul foarte suculent si ii da o aroma foarte placuta. Trebuie sa-l incercati si voi neaparat.

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui
1 dovlecel mai mic taiat
250 de grame de cascaval razuit sau mozzarella
1 ceapa rosie mai mare taiata
1 rosie mai mare taiata
2 ardei galbeni taiati
2 linguri de ulei
1 lingurita de sare si una de piper

1. Luam pe rand cate o bucata de piept si o crestam cu un cutit in 5-6 locuri.

2. Punem bucatile int-o tava si le umplem cu legume. In fiecare crestatura punem cate o felie din fiecare leguma. Dovlecel, ceapa, rosie, ardei. Umplem toate bucatile.

3. Le condimentam cu sare si piper, punem uleiul si cascavalul, pe care il punem uniform pe fiecare bucata. Dam pieptul la cuptor la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 50-55 de minute, sau pana cand este gatit in totalitate.
       Cand este gata tot ce ne mai ramane de facut este sa il servim. Puteti vedea cat de bine s-a gatit, practic carnea se desface in fasii. Si este atat de suculenta. Un delciu!

Va doresc POFTA BUNA!