Corn Dogs (Crenvurști în Mălai)

Astăzi vom face Corn Dogs (Crenvurști în Mălai). Această rețetă de origine americană este absolut delicioasă. Crenvurști pe băț acoperiți într-un strat gros de amestec cu făină de mălai și prăjiți în ulei.

Ingrediente:

10 crenvurști
230 de grame de lapte bătut
140 de grame de făină
120 de grame de făină de mălai
1 ou
1 lingură de zahăr
1 lingură de miere
jumătate de linguriță de piper
1 linguriță de sare
10 grame de praf de copt
1 linguriță de bicarbonat de sodiu


    Începem prin a băga câte un băț pentru frigărui în fiecare crenvurșt.

    Într-un bol punem oul, mierea, zahărul, laptele bătut, făina, făina de mălai, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul. Cu un tel omogenizăm totul bine.

    Trecem pe rând câte un crenvurșt prin amestecul făcut mai devreme. Îi prăjim în baie de ulei, aproximativ un minut pe fiecare parte. Îi scoatem pe un șervețel de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei. Facem la fel cu toți crenvurștii.

    Crenvurștii sunt gata! Priviți cât de bine arată! Îi servim cu orice sos preferați.

    Vă doresc poftă bună!