![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj_qMT9GHnx-DIeFfRyxoorHpLd6ZbYmvWlluzFZVLoOxSaUpk8ZntuInh2fH-66hf15Xd1l_zQ4yCBR-x4xVbiv7_tCdl0eV5AQvzsj8QCwBCsVHkSbrAVtSyw2aJSvrOvxtkdbRIllfzGg5wIYyalxj4A7kQWYxSuxzXOkEhR694hKxpR6B-bABr/s320/site-1080xIMG_4270.jpg)
Ingrediente:
500 de grame de cartofi fierți și pasați
150 de grame de făină
1 gălbenuș
un praf de sare
Într-un bol punem cartofii, făina, gălbenușul si sarea. Cu mâna frământăm aluatul pana când totul este bine omogenizat.
Tăiem aluatul în bucăți. Fiecare bucată de aluat o formăm într-un baston. Tăiem din baston bucăți egale de aluat, aproximativ de 2 cm lungime. Trecem fiecare gnocchi peste o furculiță pentru a-i da formă. Facem la fel cu tot aluatul.
Într-o oală cu apă care fierbe punem puțină sare. Punem gnocchi in apă. Le fierbem aproximativ 5 minute, sau până când se ridică la suprafața apei.
Le scoatem din apa în care au fiert și le punem peste sosul arrabiata. Rețeta o găsiți aici - Sos Arrabiata.
Gnocchi cu sos arrabiata sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt pufoase, cremoase, absolut delicioase.
Vă doresc Poftă Bună!