
Ingrediente:
500 de grame de spaghete
500 de grame de ciuperci tăiate felii
2 cepe medii tăiate solzișori
200 de ml de smântână pentru gătit
70 de grame de pastă de roșii
1 linguriță de oregano
1 linguriță de usturoi pudră
50 de ml de ulei
Sare și piper după gust
Într-o tigaie punem uleiul, ceapa, ciupercile și puțină sare. Gătim câteva minute până când ciupercile s-au înmuiat.
Adăugăm pasta de roșii, usturoiul pudră, oregano, piper după gust și smântâna pentru gătit. Amestecăm și mai fierbem sosul 10 minute.
Fierbem pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Punem pastele peste sosul de ciuperci. Adăugăm 2-3 polonice din apa în care au fiert pastele peste sos. Omogenizăm totul bine.
Spaghetele cu ciuperci sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt perfecte, eu ador atât pastele de orice fel cât și ciupercile, iar împreună sunt absolut delicioase.
Vă doresc poftă bună!