Prajitura cu branza dulce si suc de portocale - Rețetă video

Pentru blat vom avea nevoie de:
6 galbenuse
6 albuse
6 linguri de zahar
100 de ml de ulei
2 linguri de cacao
4 linguri de faina
1 plic praf de copt

Modul de preparare:
      Intr-un bol punem galbenusele si zaharul si le mixam bine pana cand isi dubleaza volumul.     Treptat adaugam uleiul si continuam sa mixam.
       Adaugam faina, cacao si praful de copt. Omogenizam bine.
       Acum batem albusele pana sunt spumoase.
       Punem un sfert din albuse peste compozitia de mai sus. Omogenizam bine. Apoi punem restul de albuse si le impaturam cu grija in compozitie.
    O punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina. O dam la copt pana cand se desprinde de pe marginea tavii si daca infingem un cutit in mijloc lama iese curata.

Pentru crema de branza avem nevoie de:
500 grame de branza dulce de vaci
200 de grame de unt
10 grame de zahar vanilinat
150 de grame de zahar
100 de grame de stafide

     Intr-un bol punem untul si zaharul si le spumam bine cu un mixer. Punem branza si zaharul vanilinat. Le spumam foarte bine cu mixerul.
       Cand e cremoasa adaugam stafidele si le amestecam.

Pentru budinca de suc avem nevoie de:
500 ml de suc de portocale
8 linguri de zahar
2 plicuri de budinca de vanilie

        Amestecam budinca cu zaharul si cu cateva linguri de suc pana cand formam o pasta.
Punem sucul la fiert.
       Cand incepe sa fiarba puneti compozitia de budinca in el si amestecam pana se ingroasa si devine translucenta.
       Peste blatul racit punem crema de branza si o intindem. Apoi, punem budinca fiarta in suc.
      O lasati o ora, apoi o puteti taia.
      Prajitura este foarte delicioasa, aspectuoasa si cremoasa.
     


O reteta cu care va puteti impresiona invitatii fara prea mult efort.

Va doresc POFTA BUNA!