Brioșe cu Nectarine - Rețetă video

       Briosele cu nectarine au un amestec delicios in care incorporam fructe proaspete, care cand sunt coapte seamana cu o dulceata. O reteta putin diferita de cele cu care suntem obisnuiti, dar nu este greu de facut.
       In primul rand trebuie sa cantarim ingredientele. Vom avea nevoie de 6 oua.
      Cantarim cele 6 oua. Greutatea lor va fi masura pentru zahar. Deci, daca ouale au avut 302 grame, vom cantarii 302 grame de zahar.
       Acum va trebui sa cantarim faina. De data acesta punem doar 5 oua pe cantar. Greutatea lor este de 254 de grame, prin urmare vom avea neoie de 254 de grame de faina.
       Am terminat cu cantaritul. Acum separam albusurile de galbenusuri.
       Pe langa oua, zahar si faina, mai avem nevoie si de un plic de praf de copt.
      Si, pentru ca briosele contin nectarine, vom folosi 3 fructe mari. Le scoatem samburii si le tocam in cubulete. Cuburile nu trebuie sa fie perfecte, pentru ca prin coacere ele se vor inmuia si nu o sa se mai observe forma.
      Acum ca avem toate ingredientele pregatite, ne vom ocupa de a face compozitia.
     Intr-un bol punem albusurile si le batem cu un mixer. Cand sunt spumate putem incepe sa adaugam zaharul treptat.
       Apoi punem galbenusurile, faina si praful de copt. Cu o lingura amestecam pana cand totul e bine incorporat.
       Acum punem nectarinele si le incorporam in compozitie.
       Intr-o tava am pus hartii pentru briose. Le umplem pana sus cu compozitia obtinuta si le dam la copt pentru 30-40 de minute sau pana cand devin aurii deasupra.
       Briosele sunt pufoase si pline de savoare, cu o cantitate perfecta de zahar. Sunt sigura ca si voi, ca si mine, v-ati plimbat prin supermarketuri si ati vazut nectarine, dar nu ati stiut la ce sa le folositi. Acum, avem reteta perfecta pentru asa ceva.

Va doresc POFTA BUNA!