3 Tipuri de Inghetata pe Bat (Nutella, Mure, Capsune) - Reteta video

      Astazi vom face 3 Tipuri de Inghetata pe Bat (Nutella, Mure, Capsune). Aceste tipuri de ingheteta se fac foarte usor, contin multe fructe si sunt foarte aspectuoase, datorita modelului marmorat.


Ingrediente pentru inghetata de ciocolata:
100 de ml de lapte
100 de grame de nutella
50 de grame de lapte condensat

1. Intr-un bol punem nutella, laptele condensat si laptele. Cu un tel amestecam pana cand sunt toate bine omogenizate.

2. Punem amestecul in forma pentru inghetata pe bat. Aceasta forma o puteti cumpara de aici https://www.decorix.ro/bucatarie/6-forme-inghetata.html

3. Umplem doua forme pana sus, apoi punem capacele. O lasam deoparte, intre timp ce ne vom ocupa de cel de-al doilea tip de inghetata.

Ingrediente pentru inghetata de mure:
100 de grame de mure
100 de grame de iaurt simplu
50 de grame de lapte condensat

4. Cu un blender vertical pasam murele. Apoi, punem laptele condensat peste si le omogenizam bine.

5. In forma de inghetata incepem sa punem cate 2-3 linguri de iaurt, apoi cateva linguri din amestecul de mure, pana cand am umplut formele. Punem si capacele.
       Din fiecare reteta putem face cate 2 inghetate pe bat.
Ingrediente pentru inghetata de capsune:
100 de grame de capsune
100 de grame de iaurt
50 de grame de lapte condensat

6. La fel cum am facut cu murele, pasam capsunele cu un blender. Punem si laptele condensat si le omogenizam bine.

7. Umplem formele cu iaurt si pasta de capsune. Punem capacele si dam formele la congelator peste noapte.

8. A doua zi inghetata este gata. Pentru a o scoate din forme trecem cateva secunde forma prin apa calda sau le lasam cateva minute la temperatura camerei.
       Priviti ce frumos arata si nici nu va dati seama cat sunt de bune. Mergeti pe www.decorix.ro sa va luati o forma, apoi face-ti cat mai repede reteta.

Va doresc POFTA BUNA!