Desert la pahar cu Nutella si Oreo - Reteta video

       Astazi vom face Desert la pahar cu Nutella si Oreo. Este perfect pentru ca nu necesita coacere, cremele se fac foarte usor, iar rezultatul este un desert elegant, cremos, dulce, perfect pentru orice ocazie.

Ingrediente:
250 de grame de mascarpone + 200 de grame de Nutella
biscuitii macinati dintr-un pachet de oreo cu crema dubla
250 de grame de mascarpone + crema din biscuitii oreo + 100 de grame de zahar pudra

1. Incepem cu crema de nutella. Intr-un bol punem mascarpone si nutella. Cu mixerul le omogenizam bine cateva secunde.

2. Continuam cu crema de oreo. Intr-un bol punem mascarpone, crema din biscuitii oreo si zaharul pudra. Tot cu mixerul le omogenizam bine.

3. Acum ca avem cremele facute ne apucam sa cladim desertul. In pahare transparente punem un strat din crema de nutella, apoi presaram un strat din biscuitii oreo macinati, punem peste un strat din crema de oreo, apoi iarasi biscuiti, crema de nutella, si tot asa pana cand umplem paharul. Eu am pus cremele in posuri pentru a umple paharele mai usor, dar bineinteles, puteti face asta si cu o lingura. 

4. Deasupra ornam cu un biscuite oreo.
       Eu am umplut patru pahare din intreaga compozitie, dar depinde si de cat de mici sau de mari sunt paharele.
       Daca v-a placut aceasta idee de desert, lasati un comentariu si spuneti-mi daca doriti sa mai vedeti si alte deserturi la pahar.
       Priviti cum arata toate straturile. Desertul are gust de nutella si oreo. Nici nu va puteti imagina cate de gustos este. Cele doua creme merg de minune impreuna!
Va doresc POFTA BUNA!