![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgK96A89QwgEEn5TzCVX5KaiCZFDK8lrWO2W3ZzAmChtnKUFOgrLOvl710qle_OD3h8ccjt48XVcq0KeU0KyS6KLrPe1m3qRPMngmdL6BZbP6HjsIjojTqLyE65xC93APHmQbuN1DxaLimO/s320/1080xIMG_4433+asta+asta+asta.jpg)
Ingrediente:
500
de grame de paste. Eu am folosit penne.
600
de ml de lapte
800
de ml de supa de gaina
400
de grame de cascava razuit
cate
o jumatate de ardei colorati galben, portocaliu si rosu, taiati
julien
1
piept de pui taiat cubulete
3
linguri de ulei de masline
2
cepe taiate solzisori
1
lingurita de usturoi granulat
sare
si piper dupa gust
1. Intr-o
oala punem uleiul, ceapa, ardeii colorati, sare, piper si usturoi
granulat. Calim legumele 5-7 minute, pana se inmoaie.
2. Apoi,
punem pieptul de pui si il condimentam cu sare si piper. Il gatim si
pe el inca 5 minute, amestecand din cand in cand.
3. Adaugam
pastele, laptele si supa si fierbem totul aproximativ 20 de minute,
pana cand pastele sunt gatite si lichidul a scazut aproape la
jumatate.
4. La
sfarsit punem cascavalul si amestecam cateva secunde, pana se
topeste.
Pastele
sunt gata! Lichidul in care s-au fiert pastele nu doar ca le-a dat un
gust foarte bun, dar a si format un sos. Sunt atat de cremoase si de
aromate.
Putin
patrunjel tocat deasupra si sunt absolut minunate! Pastele au un gust
mai aromat fiindca nu s-au fiert in apa si sare, ci intr-un lichid
plin de arome. Sunt atat de bune!
Va
doresc POFTA BUNA!