Cornulete cu Nuca de Cocos - Reteta video


      Astazi vom face Cornulete cu Nuca de Cocos. Aceasta reteta se face foarte usor si repede deoarece nu are decat 4 ingrediente. Are un gust puternic de cocos si este perfecta atunci cand vreti ceva dulce, rapid.

Ingrediente:
250 de grame de unt sau margarina (daca doriti sa le faceti de post)
300 de grame de faina
100 de grame de nuca de cocos
70 de grame de zahar

1. Intr-un bol punem faina si untul. Cu mana sfaramam untul in faina. Apoi, adaugam zaharul si il incorporam si pe el. La final punem si nuca de cocos. Mai framantam doar pana cand o incorporam si pe ea.

2. Impartim aluatul in doua. Intindem cu sucitorul pe rand aluatul sub forma de cerc. Daca nu este perfect rotund il indreptam si marginile le vom reintinde.

3.Taiem aluatul in 16 triunghiuri. Rulam fiecare triunghi pentru a forma un cornulet. Procedam la fel pana cand terminam de format cornuletele.

4. Le punem pe o tava acoperita cu hartie de copt. Le coacem la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-25 de minute, sau pana cand devin aurii la fund.
       Priviti cat sunt de pufoase la mijloc. Gustul de cocos este minunat. Au o textura foarte interesanta, crocanta la suprafata si moi in interior.
Va doresc POFTA BUNA!