Pandișpan Pufos cu Căpșune

Astăzi vom face Pandișpan pufos cu căpșune. Cum iarăși este sezonul căpșunelor, am vrut neapărat să vă mai arăt încă o rețetă plină cu aceste fructe. Această prăjitură rămâne la fel de pufoasă chiar și după câteva zile. Nici nu vă puteți imagina cât de frumos miroase în bucătărie atunci când se coace.

Ingrediente:
6 gălbenusuri
6 albușuri
350 de grame de zahăr
350 de grame de făina
10 linguri de ulei
150 de ml de lapte
10 grame de praf de copt
350 de grame de căpșune tăiate cubulețe


    Într-un bol punem albușurile și le batem spumă cu mixerul. Când sunt bine spumate începem să adăugăm zahărul treptat, mixand continuu. Apoi, adăugăm gălbenușurile, laptele, uleiul, făina și praful de copt. Omogenizăm totul bine.

    Punem compoziția obținută într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Deasupra presărăm căpșunele.

    Dăm prăjitura la copt la 180 de grade Celsius pentru 40-45 de minute sau până când devine aurie deasupra.

    Priviți cât de bine arată! Pandișpanul este foarte pufos și căpșunele îi dau o aromă specială. Pe canalul meu găsiți nenumarate rețete cu căpșune pe care le puteți încerca în această perioadă.

    Vă doresc poftă bună!