Ruladă cu Biscuiți și Cremă de Cocos

Astăzi vom face Ruladă cu Biscuiți și Cremă de Cocos. Foile de napolitană sunt umplute cu un amestec de biscuiți și nucă, aromat cu rom, acoperit cu o cremă fină de cocos.

Ingrediente:
100 de grame de nucă măcinată
500 de grame de biscuiți măcinați
3 foi de napolitană
1 lingură de cacao
250 de grame de zahăr pudră
200 de ml de lapte fierbinte
10 ml de esență de rom


    Într-un bol punem biscuiții, nuca, zahărul pudră, cacao, esența de rom și laptele. Omogenizăm bine, până când totul este încorporat.

    Împărțim compoziția obținută în trei și o punem peste cele trei foi de napolitană.

    Cu mâinile ude întindem compoziția uniform. Acesta se întinde puțin mai greu, dar cu răbdare reușim. Acum ne vom ocupa de cremă.

Ingrediente pentru cremă:
250 de grame de unt la temperatura camerei cu 80% grăsime
100 de grame de nucă de cocos
8 linguri de zahăr
3 ouă


    Într-un bol care este pe baie de aburi punem ouăle și zahărul. Cu un tel amestecăm continuu timp de 20 de minute. Când sunt gătite și zahărul e topit în totalitate luăm bolul de pe baia de aburi și punem nuca de cocos în ea. Apoi, o lăsăm să se răcească.

    Când crema este rece, într-un bol punem untul și îl spumăm cu mixerul. Apoi, adăugăm treptat câte o lingură din cremă peste unt, mixând bine după fiecare adaos, până când terminăm de încorporat toată crema.

    Împărțim crema în trei și o întindem peste foile de napolitană.

    Punem fiecare foaie de napolitană peste un prosop de bucătărie umed și le lăsăm să stea aproximativ 10 minute cât să se înmoaie napolitana pentru a o putea rula.

    Rulăm cu grijă foile de napolitană.

    Rulada este gata! Priviți cât de bine arată! Are straturi atât de frumoase. Umplutură este din belșug, are o textură cremoasă, iar gustul este nemaipomenit de bun.

    Vă doresc pofta bună!