Bruschette cu Roșii

Astăzi vom face Bruschette cu roșii. O rețetă atât de simplă și în același timp atât de gustoasă. Multe arome îmbinate perfect. Baghetă acoperită cu roșii, busuioc, usturoi, lămâie și alte mirodenii.

Ingrediente:
1 baghetă
2 roșii tăiate cubulețe
3-4 frunze de busuioc tăiate mărunt
100 de ml de ulei de măsline
1 cățel de usturoi mare răzuit
1 lingură de zeamă de lămâie
sare și piper după gust


    Începem prin a tăia bagheta felii, pe diagonală. Punem feliile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și le stropim cu ulei de măsline. Le dăm la cuptor la 200 de grade Celsius aproximativ 10 minute, sau până când devin aurii deasupra.

    Între timp vom face amestecul de roșii. Peste roșii punem usturoiul, busuiocul, zeama de lămâie, uleiul de măsline, sare și piper după gust. Omogenizăm totul bine.

    Când scoatem bruschettele din cuptor punem câte o lingură din amestecul de roșii peste fiecare felie.

    Bruschettele sunt gata! Priviți cât de bine arată! Pline de culoare și de gust! Le veți adora!

    Vă doresc pofta bună!