Astăzi vom face Paste cu sos de roșii și gorgonzola. Din roșii,
ceapă, ardei, usturoi, gorgonzola și brânză feta facem un sos
delicios pentru paste.
Ingrediente:
100 de grame de brânză feta
500
de grame de paste (eu am fussili, dar puteți folosi ori de câte ori
doriți)
300 de grame de rosii cherry
1 lingură de cimbru uscat
100 de grame de gorgonzola
1 gogoșar tăiat în fâșii mai mari
1 ceapă tăiată în
sferturi
4 căței de usturoi
100 de ml de ulei de măsline
sare și piper după gust
Într-o tavă punem roșiile cherry, gogoșarul, ceapa,
usturoiul, uleiul de măsline, sare și piper
după gust și cimbru. Amestecăm și dăm la cuptor la 200 de
grade Celsius pentru aproximativ 30-40 de minute, sau până când
sunt înmuiate.
Punem amestecul de legume într-un robot de
bucătărie împreună cu gorgonzola și brânza feta. Mixăm cât să
formăm o pastă.
Gătim pastele
într-o oală cu apă care fierbe, conform instrucțiunilor de pe
ambalaj.
Peste pastele fierte punem sosul și amestecăm bine.
Pastele sunt gata! Priviți cât de bine arată! Avem un sos
cremos plin de aromă! Am servit pastele cu puțin busuioc proaspăt
deasupra.
Vă doresc poftă bună!
- Acasă
- Despre mine
- Torturi
- Prăjituri
- Rețete de mâncare
- Alte rețete
- _Rețete de bază
- _Rețete cu aluat
- _Rețete de sărbători
- _Fursecuri
- _Rețete fără coacere
- _Rețete de cofetărie
- _Băuturi răcoritoare
- _Checuri
- _Rulade
- _Brioșe
- _Plăcinte
- _Tarte
- _Înghețată
- _Paste
- _Torturi fără zahăr
- Contact
- Politica de confidențialitate