Șnițele de Pui Rapide

    Astăzi vom face Șnițele de Pui Rapide. Recent am descoperit această rețetă de șnițele care se face în doar câteva minute. Toate ingredientele se mixează într-un robot de bucătărie în doar câteva secunde. Apoi, dăm amestecul prin pesmet și le prăjim.

Ingrediente:
1 kg de piept de pui
150 de grame de pesmet
2 ouă
100 de ml de ulei
3 linguri de amidon de porumb
1 linguriță de sare și una de piper


    Într-un robot de bucătărie punem pieptul de pui, ouăle, sarea, piperul și amidonul de porumb. Mixăm câteva secunde până când avem formată o pastă.

    Punem amestecul pentru șnițele pe o farfurie. Eu am ales să fac 6 șnițele din toată compoziția, dar puteți face și mai multe, eu le-am făcut mai mari.

    Luăm câte o lingură din carne și o punem pe o farfurie cu pesmet. Aplatizăm șnițelul și îl acoperim în pesmet. Facem la fel cu toată carnea.

    Într-o tigaie punem uleiul. Când e încins prăjim pe rând șnițelele până când sunt aurii. Le scoatem pe o farfurie acoperită cu șervețele de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei. Continuăm să prăjim toate șnițelele.

    Șnițelele de pui rapide sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt rumenite perfect, sunt suculente, aromate și ce este cel mai important s-au făcut foarte repede.

    Vă doresc poftă bună!