Frittata - Omletă Italienească

    Astăzi vom face Frittata. Această omletă italienească este îmbunătățită cu ingrediente cum ar fi: șuncă, ceapă verde, parmezan sau legume.

    Ingrediente:

    300 de grame de cartofi fierți tăiați cubulețe
    5 ouă
    2 cepe roșii tocate cubulețe
    Jumătate de legătură de ceapă verde tăiată
    75 de grame de parmezan
    100 de grame de costiță afumată tăiată cubulețe
    50 de ml de ulei
    Sare și piper după gust
    Jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat


    Punem ouăle într-un bol, le condimentăm cu sare și piper și le batem cu un tel. Apoi, adăugăm cartofii, ceapa roșie, parmezanul, ceapa verde, pătrunjelul și costița. Omogenizăm totul bine.

    Într-o tigaie punem uleiul. Punem compoziția pentru frittata și o gătim aproximativ 5 minute pe o parte, la foc mic. O întoarcem pe o farfurie, apoi o punem la loc în tigaie pentru a o găti și pe cealaltă parte.

    Frittata este gata! Priviți cât de bine arată! O mâncare perfectă pentru o fi servită la micul dejun, dar de ce nu în orice perioadă a zilei. Toate ingredientele merg de minune împreună.

    Vă doresc Pofta Bună!