Bomboane Raffaello - Reteta video

       Astazi vom face Bomboane Raffaello. Se fac foarte usor si va puteti surprinde membrii familiei cu ele. Gustul de cocos imbinat cu aluna prajita din mijloc fac din ele niste bomboane foarte gustoase. Daca va plac bomboanele Raffaello trebuie sa incercati aceasta reteta.

Ingrediente:
500 de grame de lapte praf
300 de grame de unt
100 de grame de zahar praf
100 de grame de cocos

1. Intr-un bol punem untul, laptele praf, cocosul si zaharul praf. Framantam compozitia cu mana pana cand totul este bine omogenizat si daca incercam sa formam o bila, ea se face usor si nu se rupe. Dam compozitia la frigider pentru 15 minute.

Ingrediente pentru decor si umplutura:
200 de grame de alune de padure prajite si curatate de pielite
50 de grame de cocos

2. Acum incepem sa formam bomboanele. Luam aproximativ o lingurita din compozitie si o aplatizam in maini. Punem in mijloc o aluna si o rulam. Apoi, o dam prin nuca de cocos si e gata! Daca doriti puteti pune si migdale in mocul alunelor. Continuam la fel pana cand am terminat de format toate bomboanele.
       Incercati-le si voi cat ai repede. Va garantez ca pana seara nu va va mai ramane nici una. Atat sunt de bune! Mie mi-au iesit 40 de bomboane din intreaga compozitie.
       Priviti cum arata! Va asigur ca sunt foarte gustoase. Bomboana are un gust dulce si o textura cremoasa, dar aluna prajita din mijloc face toata diferenta.

Va doresc POFTA BUNA!