Foi de Napolitană cu Cocos

Astăzi vom face foi de napolitană cu cocos. Am găsit această rețetă acum câțiva ani pe ambalajul unui pachet de foi de napolitană. Încă de atunci obișnuiesc sa o fac ori de câte ori am poftă de ceva dulce pentru că se face foarte ușor, repede și este foarte bună.

Ingrediente:

3 foi de napolitană
100 de grame de nuca de cocos
100 de grame de ciocolată
3 ouă
250 de grame de unt
200 de grame de zahăr


    Într-o cratiță punem untul și zahărul și le lăsăm să se topească la foc mediu amestecând din când în când în ele. Apoi, adăugăm ciocolata și o lăsăm și pe ea să se topească. Când ciocolata este topită adăugăm cocosul și amestecăm până când totul este omogenizat bine.

    Luăm cratița de pe foc și cât compoziția este încă fierbinte începem să adăugăm ouăle unul câte unul amestecând bine după fiecare. Lăsăm să stea aproximativ jumătate de oră cât să se răcească puțin.

    Împărțim compoziția obținută în două și umplem cele trei foi de napolitană. Lăsăm prăjitura să se răcească complet, apoi o putem tăia și servi.

    Priviți cât de bine arată! Crema de cocos cu care am umplut foile de napolitană este foarte gustoasă! In plus, este o prăjitură care poate fi făcută în doar câteva minute.

    Vă doresc POFTĂ BUNĂ!