Fursecuri Urechiușe de Porc

Astăzi vom face Fursecuri Urechiușe de Porc. Cred că este cea mai simplă rețetă de pe canalul meu. Totuși, este atât de bună, are o textură crocantă și fragedă, fursecurile sunt dulci și aromate.

Ingrediente:
2 pachete de aluat de foietaj (în total să avem 800 de grame)
50 de grame de zahăr
3 plicuri de 8 grame de zahăr vanilinat
50 ml de apă


    Pe blatul de lucru făinat așezăm foile de aluat una lângă cealaltă și le suprapunem ușor.

    Cu o pensulă ungem aluatul cu apă. Presărăm zahăr și zahăr vanilinat pe toată suprafața aluatului.

    Rulăm aluatul pornind de la cele doua margini lungi spre mijloc. Dăm aluatul la frigider pentru jumătate de oră.

    Apoi, punem aluatul pe un tocător și tăiem sulul de foietaj în fâșii de 1 cm grosime.

    Punem feliile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și le dăm la copt la 200 de grade Celsius pentru aproximativ jumătate de oră, sau până când devin aurii.

    Fursecurile Urechiușe de Porc sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt atât de fragede și dulci. Un desert care se face foarte repede și ușor!

    Vă doresc poftă bună!