Rulouri din piept de pui umplute cu Cașcaval pe pat de cartofi

Astăzi vom face Rulouri din piept de pui umplute cu Cașcaval pe pat de cartofi. Este o rețetă foarte interesantă, toate ingredientele vin puse împreună într-o tavă și date la cuptor. Este plină de arome.

Ingrediente:

4 cartofi mari tăiați rondele
1 piept de pui tăiat ca pentru șnițel
2 roșii tăiate cubulețe
250 de grame de cașcaval răzuit
300 de grame de smântână
3 cepe de mărime medie tăiate solzișori
100 de ml de ulei
2 ouă
sare și piper după gust


    Începem prin a condimenta pieptul de pui cu sare și piper. Acum punem pe fiecare bucată de carne aproximativ o lingură de cașcaval răzuit și o rulăm. Facem la fel cu toate bucățile de carne.

    Batem cele două ouă cu furculița. Condimentăm cu sare și piper după gust. Peste punem smântâna. Adăugăm și cașcavalul ce ne-a rămas de la rulouri și omogenizăm bine.

    Într-o tavă pentru cuptor punem uleiul. Peste punem rondelele de cartofi și le condimentăm cu sare.

Peste cartofi punem ceapa, rulourile din piept de pui și cuburile de roșii. Deasupra turnăm amestecul de smântână și ouă.

    Dăm mâncarea la cuptor pentru aproximativ o oră, sau până când cartofii sunt gătiți.

    Rulourile de pui pe pat de cartofi sunt gata! Priviți cât de bine arată! Totul este gătit perfect, s-a format un sos atât de cremos și delicios.

    Vă doresc poftă bună!