Cheesecake cu Ciocolată Kinder

Astăzi vom face Cheesecake cu Ciocolată Kinder. Această ciocolată este preferata băiețelului meu. Acesta nu este un tort tocmai ieftin, dar are un gust minunat, un aspect frumos, cremă din belșug și un strat crocant de biscuiți.

Ingrediente pentru baza de biscuiți:
350 de grame de biscuiți măcinați
180 de grame de unt topit

    Peste biscuiți punem untul topit și omogenizăm bine. Îi punem pe o tavă în care am pus inelul unei forme detașabile cu diametrul de 25 de cm. Cu o lingură de lemn îi aplatizăm bine. Îi dăm la frigider pentru câteva minute, între timp ce ne vom ocupa de cremă.

Ingrediente pentru cremă:

500 de ml de frișcă lichidă
500 de grame de cremă de brânză
200 de grame de ciocolată kinder
120 de grame de zahăr pudră


    Într-un bol punem frișca și o batem spumă cu mixerul.

    În alt bol punem crema de brânză, zahărul pudră și ciocolata, pe care am topit-o în cuptorul cu microunde. Mixăm cât să fie bine omogenizat.

    Peste frișca bătută punem amestecul făcut mai devreme și cu o spatulă le amestecăm bine.

    Punem toată crema peste baza de biscuiți.

    Dăm tortul la frigider 2 ore cât să se întărească crema.

Ingrediente pentru glazura de ciocolată:

200 de grame de ciocolată kinder
200 de ml de smântână pentru frișcă


    Peste ciocolată punem smântâna fierbinte. Lăsăm sa stea 2-3 minute cât să se topească ciocolata. Apoi, amestecăm cu o lingură până când avem glazura formată.

    Luăm inelul formei detașabile jos, dar înainte trecem cu un cuțit pe margine.
Punem glazura peste tort.

    Cu un poș facem rozete. Decorăm cu bucăți de ciocolată kinder.

    Cheesecake-ul cu ciocolată kinder este gata! Priviți cât de bine arată! Toate straturile se văd atât de bine, are o textură cremoasă și un gust minunat de ciocolată kinder.

    Vă doresc poftă bună!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Tooling materials consists of, in order of accelerating energy, hardwood, low carbon steel, software steel and carbide steel. Sheet Metal Fabrication is the process of forming elements from a metal Radiant Propane Heater sheet by punching, cutting, stamping, and bending. Expanding is a means of cutting or stamping slits in alternating pattern related to|very like} the stretcher bond in brickwork and then stretching the sheet open in accordion-like style. It is utilized in functions where air and water move are desired nicely as|in addition to} when mild weight is desired at price of a stable flat surface.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea