Ingrediente:
380 de grame de iaurt natural
280 de grame de făină
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 linguriță de praf de copt
Într-un bol punem iaurtul, făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Cu un tel sau o spatulă omogenizăm totul bine.
Cu un poș sau cu o pungă punem gogoșile la prăjit în baie de ulei. Strângem de pungă cât vrem să le facem de mari, apoi tăiem cu o foarfecă aluatul. Le prăjim câteva minute până când devin aurii.
Scoatem gogoșile pe o farfurie acoperită cu șervețele de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei. Continuăm să prăjim gogoșile până când terminăm tot aluatul.
Trecem gogoșile prin zahăr pudră.
Gogoșile cu Iaurt sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt foarte pufoase și au un gust minunat.
Vă doresc poftă bună!