
Ingrediente:
500 de grame de paste
Jumătate de gogoșar roșu tăiat cubulețe
500 de grame carne de porc tocată
3 cepe medii tăiate solzișori
Jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat
1 linguriță de pudră de curry
70 de grame de pastă de roșii
Sare și piper după gust
Într-o tigaie punem uleiul și ceapa. Gătim 2-3 minute până când ceapa s-a înmuiat.
Apoi adăugăm carnea și gogoșarul. Gătim până când carnea și-a schimbat culoarea. Acum condimentăm cu sare și piper după gust, pudra de curry, pasta de roșii și amestecăm.
În acest moment punem pastele, 1 litru de apă fierbinte și pătrunjelul verde.
Fierbem câteva minute la foc mic, până când lichidul a dispărut și pastele sunt gătite.
Pastele rapide cu carne într-o singură cratiță sunt gata! Priviți cât de bine arată! Așa cum bine știți eu ador pastele de orice fel, iar fiindcă am doi copii mici care au nevoie de atenție mereu caut idei de mâncare care să fie nu doar delicioase, ci și rapide.
Vă doresc poftă bună!