Cremșnit cu Ananas

    Astăzi vom face Cremșnit cu Ananas. Puțin modificată rețeta originală, dar foarte gustoasă. Foile sunt sfărâmate și puse în straturi împreună cu cremă fină de frișcă și ananas.

    Ingrediente:

    2 foi de cremșnit sfărâmate
    150 de grame de ananas din conservă pasat
    100 de grame de ananas din conservă tăiat cuburi        mici
    500 de ml de smântână pentru frișcă neîndulcită
    150 de grame de zahăr pudră vanilinat


    În bolul unui mixer punem smântâna pentru frișcă și zahărul pudră. Mixăm până când frișca este bătută.

    Peste frișcă punem ananasul pasat și omogenizăm bine.

    Acum vom clădi cremșnitul. Pe fundul unei tăvi rotunde punem trei sfert din foile de cremșnit. Peste punem jumătate din cremă, încă o parte din foi, restul de cremă și restul de foi. Priviți cum am făcut cu foile ca să le sfărâm. Deasupra am pus ananasul tăiat cubulețe.

    Dăm prăjitura la frigider peste noapte.

    Cremșnitul este gata! Priviți cât de bine arată! Este atât de cremos, de aromat, de perfect! Gustul este divin, îl veți adora!

    Vă doresc poftă bună!