Musaca de Dovlecei Rapidă

    Astăzi vom face Musaca de Dovlecei Rapidă. Clădită în straturi pline cu cașcaval, parmezan, șuncă și dovlecei, această musaca este minunată!

    Ingrediente:
    4 dovlecei curățați de coajă și tăiați felii pe lung
    400 de grame de șuncă presată feliată
    100 de grame de cașcaval felii
    150 de grame de parmezan răzuit
    50 de ml de ulei de măsline
    1 linguriță de sare

    Începem prin a săra dovleceii. Presărăm sare peste fiecare felie de dovlecel.

    Într-o tavă pentru cuptor începem să clădim în straturi musacaua. Punem dovlecei, șuncă presată, cașcaval și parmezan. Repetăm de câte ori e nevoie până când terminăm toate ingredientele. Câte straturi o sa clădiți va depinde și de cât de mare e tava. Pentru ultimul strat vom pune doar dovlecei, parmezan și uleiul de măsline.

    Dăm musacaua la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 30-40 de minute, sau până când devine aurie deasupra.

    Musacaua de dovlecei rapidă este gata! Priviți cât de bine arată! Este atât de cremoasă, atât cașcavalul cât și parmezanul s-au topit și au format un sos delicios. Are un gust demențial!

    Vă doresc poftă bună!