Biscuiți cu Nutella

    Astăzi vom face Biscuiți cu Nutella. Făcuți dintr-un aluat fraged cu unt și umpluți cu Nutella, acești biscuiți sunt grozavi. Sunt atât de gustoși, cremoși și fragezi.

    Ingrediente:
    150 de grame de zahăr pudră
    160 de grame de făină
    200 de grame de amidon de porumb
    50 de grame de nucă de cocos
    300 de grame de Nutella
    200 de grame de unt la temperatura camerei
    4 gălbenușuri
    10 grame de praf de copt

    Într-un bol punem untul, amidonul de porumb, făina, zahărul pudră, praful de copt și gălbenușurile.
    
    Frământăm cu mâna aluatul până când nu mai este lipicios. Dacă încă e lipicios mai punem puțină făină.

    Întindem aluatul între două hârtii de copt cu un sucitor. Tăiem cerculețe în aluat cu o formă de tăiat gogoși. Luăm excesul de aluat dintre biscuiți și îi punem într-o tavă, așa cum sunt, cu hârtia de copt cu tot și îi dăm la copt la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, sau până când sunt aurii deasupra.

    Când sunt copți și răciți îi umplem cu Nutella și îi unim câte doi. Apoi, îi dăm prin nucă de cocos pe margini.

    Biscuiții cu Nutella sunt gata! Priviți cât de bine arată! Sunt atât de fragezi, plini de cremă, absolut minunați.

    Vă doresc poftă bună!