![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJhap0L5o_BcLeeRY4Wcwpeg0QvKqtPOr6EUJePsus9UMtxz43ao17bP1rTsKN3hGEACouwK-H0mTqquokNeM34BCBQBMfNrvZJElrumEbfn0PYgGMYvZfwcjBxNfImC7XqzkNzA0OB-RyDiGZlH-h63GnhUoPJoCIQgdesXoYXyj7CO_d9Rf7t0pPOtM/s320/site-1080xIMG_7060.jpg)
Ingrediente:
200 de grame de pișcoturi
500 de grame de căpșuni tăiate cubulețe
1 litru de lapte
2 plicuri de budincă de căpșuni
1 lingură de făină
150 de grame de unt
200 de grame de zahăr
150 de grame de smântână
Într-un bol amestecăm pudra pentru budincă cu zahărul, făina și 100 de ml de lapte. Restul de lapte îl punem într-o cratiță la fiert. Când laptele fierbe punem compoziția pentru budincă în el și amestecăm până când se îngroașă.
Imediat ce o luăm de pe foc o punem peste unt și amestecăm până când tot untul este topit.
Adăugăm smântâna și o încorporăm. Rupem pișcoturile în 4 și le punem peste budincă. Punem și căpșunile. Omogenizăm totul bine.
Punem compoziția obținută într-o tavă pătrată cu dimensiunea de 24 de cm unsă cu unt.
Lăsăm o oră la răcit. Decorăm cu frișcă și căpșuni.
Tortul cu budincă de căpșuni este gata! Priviți cât de bine arată! Îl ador, pur și simplu! S-a făcut atât de ușor, pișcoturile s-au înmuiat rapid și a ieșit un tort mare, plin de fructe proaspete și delicios.
Vă doresc poftă bună!